Onze Diensten


Gevonden worden door uw ideale klant. Het klinkt haast te mooi om waar te zijn. Toch is dat precies wat Google AdWords kan doen voor uw bedrijf. Door advertenties te laten zien zodra uw klanten zoeken naar diensten die u aanbiedt, bent u op het juiste moment op de juiste plek. Dit wordt gedaan door te bieden op relevante zoekwoorden.

Deze advertenties kunnen klanten aanroepen om door te klikken naar uw website, maar bijvoorbeeld ook om direct te bellen met u of iemand binnen uw bedrijf. U kunt er hierbij voor kiezen om alleen mensen in uw directe omgeving aan te spreken of zelfs om wereldwijd te gaan.

Met tekstgebaseerde zoekadvertenties, grafische display-advertenties, YouTube-videoadvertenties en in-app mobiele advertenties beschikt u over tal van manieren om uw doelgroep te bereiken met AdWords.

86% van de consumenten gebruikt een zoekmachine om online te zoeken naar bedrijven in hun omgeving. Van deze groep onderneemt 71% een actie binnen een uur na hun zoekopdracht.

  Google Adwords is voor veel bedrijven een belangrijk onderdeel van hun marketing strategie. Door de vele opties die beschikbaar zijn om klanten aan te spreken en de flexibiliteit en controle die het biedt, is het de perfecte tool om in te zetten voor zowel grote als kleinere bedrijven.

Waar veel ondernemers hun budgetten voor marketing of verkoopactiviteiten nog zien verdwijnen in een zwart gat, zien ondernemers die gebruik maken van AdWords hun bedrijf juist groeien. De inzichten die verkregen kunnen worden door de statistieken van AdWords kunnen worden gebruikt om volwassenheid van een onderneming te stimuleren en om bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Door meer en betere inzichten in de kosten die gemaakt moeten worden om klanten te werven en door volledige controle over deze uitgaven kan een onderneming makkelijker doorgroeien.

 

Gemiddeld krijgen bedrijven voor iedere euro die ze spenderen aan Google Adwords, 2 euro aan omzet terug. Maar ook onder deze groep wordt echter nog 76% van het budget verspild door een gebrek aan expertise.

 


 
Omdat de intentie om te handelen van consumenten die zoekmachines gebruiken vaak hoog is, zien veel ondernemers een positief resultaat voor hun AdWords campagnes. Door de duidelijke meetbaarheid en de inzichtelijke werking van de campagnes geeft Google AdWords een uitstekende houvast voor bedrijven die voorheen geen of weinig inzicht hadden in de opbrengsten van hun marketing activiteiten.

Consumenten worden bereikt op het juiste moment en adverteerders betalen alleen als er op hun advertenties geklikt wordt. Het inkomend verkeer naar uw website bestaat dus voornamelijk uit mensen die al geinteresseerd zijn in uw diensten.
 

Google beschikt met haar display netwerk over het grootste advertentie netwerk ter wereld.

  

  

BEGINNEN MET ADVERTEREN

Wat u krijgt bij ons:

  Een voor uw bedrijf gemaakte zoekcampagne met veel persoonlijke aandacht. Echt maatwerk dus.

  Persoonlijke support. Zo kunt u altijd bij iemand terecht met uw vragen

  Maandelijkse rapportage van de resultaten in uw inbox. Zonder extra kosten

  Constante optimalisatie door gratis in aanmerking te komen voor onze exclusieve Optimaliteits Check.

  Toegang tot het grootste advertentienetwerk ter wereld.

  Duidelijke communicatie en transparantie. Als ondernemer besparen we u graag onnodige langdradigheid.

Begin nu met adverteren: